Concert Jeremy Jay

20 Apr
2010

Data: 29 Mai
Orele: 21.00
Locatia: FRONT/The Ark

Un fel de Peter Pan in peisajul muzical actual, cum il prezinta Pitchfork, cantaretul californian Jeremy Jay vine la FRONT (Calea Rahovei, 196 A) sambata, 29 mai, cu cele mai noi piese de pe albumul Splash, ce urmeaza sa fie lansat anul acesta de K Records. Biletele, cu preturi incepand de la 20 Ron, s-au pus in vanzare pe Myticket.ro si Eventim.ro.

Trubadur idealist, Jeremy Jay este deopotriva povestitor, artist si cantaret. Creatiile sale, piese pop inspirate din spiritul inocent al anilor ‘50, synth-pop si cinematografie, vorbesc despre dragoste si despre viata in cel mai uman stil cu putinta, iar influentele sale variaza de la artisti americani ca Andy Warhol si cineastul John Hughes, pana la pioneri ai New Wave-ului francez ca Truffaut si Goddard.

Jeremy Jay a debutat in 2007 cu EP-ul The Airwalker, bine primit de criticii muzicali, lansand apoi albumul de debut, A Place Where We Could Go, la K Records, in primavara lui 2008. La momentul respectiv, Allmusic descria maniera sa interpretativa ca o combinatie intre Gene Vincent, Buddy Holly, Morrissey si Alan Vega.

Anul 2009 inseamna lansarea albumului Slow Dance, precum si un turneu international ce a inclus o aparitie live la prestigiosul festival Primavera Sound din Spania. Stilul sau, etichetat ca urgent pop, se potriveste perfect cu petrecerile si cluburile punk unde prefera sa concerteze. Anul acesta, Jeremy Jay va lansa al treilea album, Splash, inregistrat intre doua turnee cu trupa ce il acompaniaza in concert.

Despre noul album, Jeremy Jay spune ca este “o combinatie de Pavement cu Sonic Youth in perioada Evol, in interpretarea lui Siouxsie Sioux” si va invita sambata, 29 mai, la FRONT, sa va convingeti!

www.myspace.com/jeremyjay

Pretul biletelor la concert este de 20 Ron (limitat la primele 100 de bilete) si 30 Ron (limitat la 200 de bilete) si, din 17 aprilie, pot fi achizitionate la FRONT (Calea Rahovei 196 A) si online pe www.myticket.ro si www.eventim.ro, sau din reteaua Diverta, librariile Carturesti si magazinele Germanos si Vodafone din intreaga tara. In ziua evenimentului, biletul este 40 Ron la intrare.

Intr-un spatiu multifunctional, FRONT adopta o atitudine inovatoare si de avangarda prin atmosfera si prin programul de evenimente. FRONT se doreste a fi un generator de forte, de energii muzicale si culturale unice in varietatea incoerenta a Bucurestiului, o platforma muzicala rafinata care ofera alternative si promite experiente inedite.

Poate va mai intereseaza



1 Response to Concert Jeremy Jay

Avatar

Indie rock autohton in deschiderea concertului Jeremy Jay din 29 mai, la FRONT | // Stiri

May 8th, 2010 at 9:22 pm

[...] & The Backstabbers – vor canta sambata, 29 mai, de la ora 22, in deschiderea concertului Jeremy Jay de la FRONT / The Ark (Calea Rahovei, 196 A). Un fel de Peter Pan in peisajul muzical actual, cum [...]

Comment Form

top