Archive for the ‘Lansari’ Category

Cei patru The Mono Jacks-i anunta cu entuziasm lansarea primului lor album ‘Now In Stereo’ pentru data de 13 noiembrie 2010. Deosebitul eveniment va fi marcat printr-un concert special cu invitati surpriza, incepand cu ora 21:00 la The ARK (Calea Rahovei 196A/ Uranus 150) in Bucuresti.
Discul ‘Now In Stereo’ este un produs 100% independent, creat [...]

După ce, timp de o lună, i-am cunoscut rând pe rând pe membrii trupei Replace, acum formaţia vine cu un produs complet şi lanseaza primul videoclip muzical, la piesa “Contribution”.
Videoclipul este filmat alături de 33 de prieteni ai formaţiei, oamenii apropiaţi membrilor trupei, care până acum le-au fost alături şi care i-au susţinut [...]

Imnul Oficial Liberty Parade 2010
Vibers feat. Connect-R – Free Your Mind Imnul Liberty Parade 2010

Autobiografia solistului Aerosmith, Steven Tyler, Does The Noise In My Head Bother You? – va fi lansata la sfarsitul acestui an, in luna noiembrie. Steven Tyler, intr-o forma maxima in ciuda celor 62 de ani impliniti, amana o energie debordanta atat pe scena, cat si si in spatele ei. Pe 18 iunie, el promite fanilor [...]

O noua piesa si-a facut aparitia pe site-ul oficial al Innei, piesa se numeste “Moon Girl” si adopta un sound putin mai neobisnuit fata de piesele precedente.

Ruby este o fata foarte frumoasa din Medgidia, in varsta de 21 de ani, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica in copilarie. A absolvit liceul de muzica Dinu Lipatti, sectia Arta Actorului, si este studenta la Jurnalism.
Primul single, Touch Me este produs de Smiley & Hahaha Production si s-a lucrat la el mai bine de [...]

Iubitorii de muzica electronica de nisa sau de avantgarda vor avea un subiect de discutie saptamana aceasta. BASE Cafe & Terrace din Str. Sepcari 22 va deveni de doua ori pe luna gazda unui clubnight cat se poate de fresh – BASICS concentrat integral pe ramuri ale Techno / House / UK Garage / UK [...]

Dupa o perioada in care s-au concentrat pe proiectul Inna, baietii de la Play & Win au lansat ieri o noua melodie.
Piesa se numeste ‘House Music’, o piesa de vara care se va regasi cu siguranta in playlistul tuturor iubitorilor de muzica de club.

Connect-R feat Chris Mayer – “Still”
Timp de trei zile, ai ocazia sa vezi in exclusivitate la Music Channel cel mai recent single Connect-R, in colaborare cu Chris Mayer – “Still”.

13 Mai 2010
Ora 22:30
Club Tribute
Joi, 13 mai 2010, ora 22:30, Nico isi va lansa albumul “Love Mail”  în Clubul Tribute din Bucuresti.
“Love Mail” este Cel de-al patrulea album din cariera artistei va apărea pe piaţă chiar de ziua fiicei sale.


top