Archive for the ‘Showbiz International’ Category

Celine Dion si barbatul ei Rene Agnelli incep sa se familiarizeze cum este sa fie parinti cu noi lor fii Eddy si Nelson dupa cateva luni de tratamente si fertilizare in vitro. Gemenii s-au nascut in Florina saptamana trecuta. Cei doi au venit cu o completare dulce-amara pentru cei doi.

Paris Hilton, poate cea mai cunoscută fată de bani gata de la Hollywood, a fost surprinsă trăgând cu patos dintr-o ţigară, de parcă ar fuma două pachete pe zi. Este de mirare că Paris s-a afişat fumând, având în vedere că niciodată nu a făcut caz din asta.

Actorul Robert Pattinson, vedeta seriei de filme “Twilight”, îl va interpreta pe regretatul lider al formaţiei grunge Nirvana, care s-a împuşcat în 1994, într-un film biografic inspirat din viaţa starului rock.

Fostul chitarist al trupei Guns N’ Roses, Slash, a spus în cadrul unui interviu că vrea să pună capăt conflictului pe care îl are cu fostul solist al formaţiei, Axl Rose, şi dacă vor reuşi să lase la o parte diferenţele de opinii care îi separă, ar putea avea o “conversaţie interesantă”, relatează Mediafax care [...]

Membrii trupei “Scorpions” au fost incluşi marţi în faimosul “Hollywood Rock Walk“. Evenimentul a avut loc în prezenţa a numeroşi fani. Băieţii de la “Scorpions” s-au alăturat astfel, pe “Hollywood Rock Walk”, unor nume mari ale muzicii internaţionale, precum Eric Clapton, Carlos Santana, Johnny Cash si Elvis Presley.

Cântăreaţa americană Whitney Houston a fost spitalizată la Paris din cauza unei rinofaringite cronice şi o infecţie a cărei cauză n-a fost depistată, s-a aflat miercuri din anturajul artistei.
Whitney Houston, 46 de ani, şi-a anulat marţi primul concert european din noul turneu, pe care trebuia să-l susţină la Paris, din cauza unei infecţii respiratorii. [...]

Lady Gaga se chinuie să-şi dea seama dacă îi plac mai mult femeile sau bărbaţii şi din cauza aceasta îi este frică de reacţia familiei sale, scrie contactmusic.com.
Cântăreaţa, care a recunoscut că este atrasă atât de bărbaţi cât şi femei crede că se va certa cu părinţii ei, care sunt catolici convinşi, din cauza [...]

Solistul britanic Elton John a declarat că ar fi încântat să cânte în duet cu Lady Gaga pentru coloana sonoră a următorului film, al 23-lea, din seria “James Bond”, relatează Mediafax.
Potrivit unor surse citate de presa londoneză, Lady Gaga ar fi fost aleasă, alături de Elton John, să fie vocea de pe coloana sonoră a [...]

Grupul Abba nu se va reuni, potrivit lui Björn Ulvaeus, care a declarat că zvonul despre revenirea pe scenă a formaţiei de muzică pop suedeză este doar o glumă a fostului său coleg, Benny Anderson, informează Le Monde.

Nu se tem de nimic şi pornesc la drum cu gândul că vor câştiga! Paula Seling şi Ovi ne vor reprezenta în mai, la Oslo, în finala Eurovision, cu melodia “Playing With Fire“: “Am muncit foarte mult până aici şi cred că este momentul să reprezint ţara, să profit de această şansă”, declara, imediat după [...]


top