Archive for the ‘petreceri’ Category

DJ LP @ Mondo Cafe & Club, Brasov
Fostul Club FIFI
Samabata 6 Noiembrie 2010

1 Octombrie 2010
Club Space
Strada Academiei Nr 35-37

Vineri, 24 septembrie 2010, dupa 10 seara, Elephant Pub din Bucuresti va fi supus unei torturi de proportii. Decibelii, sunetele subsonice si ritmurile diabolice vor invada clubul din Strada Gabroveni numarul 16. Discoballs se vor dezlantui. Warm-up-ul si after-ul vor fi asigurate de misteriosul Liman, iar instalatia poarta stampila Modulab.
Membrii Discoballs: Alexei, Mizdan, Kirodian
Instalatie: [...]

In perioada 9-15 August 2010 va avea loc Vama Veche Salsa Week la deja bine cunoscutul Club D’or. Ca si anul trecut va asteptam la o saptamana show-uri, workshop-uri, petreceri la piscina, si aftherparty pe plaja la rasarit pe cele mai fierbinti ritmuri latino.

Sambata, 24 Iulie, 2010
5:00am – 9:30pm
Barocco Bar, Bucuresti

Fiesta Do Brasil

10, Jul 2010

Sambata, 10 Iulie 2010
6:00pm – 11:30pm
THE BRICK – Paradisul Verde

SUMMER CRUSH MAMAIA “recidiveaza”!!! Daca saptamana trecuta Anda Adam a reusit sa incinga atmosfera din club cu muzica si coregrafia ei, vinerea aceasta este randul celor de la Narcotic Sound & Christian D. Ei vin sa ne cante si incante cu una dintre cele mai ascultate melodii de club in aceasta vara, “Mamasita”.

Castigatoare a premiului ‘Discul de aur’, avand cinci albume albume la activ si multe piese foarte cunoscute de public cum ar fi: ‘Ard in flacari’, ‘Inseparabili’, ‘Inocenta’, ‘Pentru tine’, ‘24′, Anycka Maya’, ‘1001 Dorinte’, ‘In my bedroom’.

3 Iulie 2010 de la Ora 23:00
La Mania Club din Mamaia
Sambata 3 iulie, aveam un alt invitat de la Guesthouse Recordings (DJ Mes, Sneak, Gramophonedzie, Jay West ). La Mania anunta cu mandrie venirea lui Chris Simmonds, unul dintre cei mai talentati DJi, producatori si percutionisti ai stilului house.

Weekendul acesta vom avea parte de doua evenimente marca CRUSH MAMAIA. Vineri, 25 iunie, va avea loc aniversarea a trei ani de existenta a clubului SUMMER CRUSH MAMAIA, iar sambata, 26 iunie, lansarea uneia dintre cele mai moderne plaje de pe litoralul romanesc CRUSH BEACH MAMAIA, situata chiar in portiunea de plaja din fata [...]


top