Archive for the ‘Diverse’ Category

“Holt My Hand”, un featuring cu Akon este primul videoclip Michael Jackson realizat post-mortem si il poti vedea in exclusivitate la Music Channel timp de trei zile.

Reprezentanţii României în finala Eurovision 2010, Paula Seling şi Ovi, au obţinut, după o prestaţie de excepţie, un meritoriu loc 3. Ei au interpretat melodia “Playing with Fire” şi au obţinut 162 de puncte. Locul I a fost obţinut de Germania, care a obţinut 246 de puncte, pe poziţia secundă situându-se Turcia cu 170 de [...]

20 Mai 2010
Ora: 18:00
Cercul Militar, Cluj-Napoca

Cercul Militar din Cluj-Napoca va gazdui va gazdui concertul caritabil “Pentru un zâmbet de copil“ pe data de 20 mai 2010, ora 18:00.

Ajuta-l pe serpisorul pofticios sa se hraneasca! Strange toate bulinele portocalii ce au o steluta desenate pe ele. De asemenea sa fii atent la bulinele surprinza care te pot ajuta sau te pot pune in dificultate. Se aseamana cu jocurile de tip snake. Pentru a-l ghida pe serpisor se folosesc [...]

Jocuri de Gatit

10, Apr 2010

Invata sa-ti prepari singur mancare, sa te gospodaresti, sa iti faci o prajitura, un tort! invata cum se pun preparatele, in ce ordine, cat timp trebuie tinute la aragaz sau in cuptorul cu microunde si multe multe altele!

La doar o saptamana dupa lansare, piesa a debutat in topul general pe pozitia a 8-a si in topul dance pe prima pozitie, surclasand piesa “Rock your body” a celor de la Black Eyed Peas.
Duminica, odata cu reactualizarea clasamentului “Hot” a urcat doua pozitii, pana pe sase, in topul general si a ramas pe prima [...]

Arunca Pinguinul cat mai departe!

Cazare in Romania

9, Apr 2010

www.cazare.bz este un site de cazare la unitati de lux sau cu confort foarte sporit pentru oamenii de afaceri numai la www.cazare.bz. Hoteluri de lux, Pensiuni si Vile de lux sau cu un confort deosebit unde va puteti caza sau intalnit cu partenerii dvs.

Vizitati www.cazare.bz pentru a alege cele mai bune destinatii [...]

Adrian Minune a fost un copil precoce. Manelistul mărturiseşte că prima iubită a avut-o pe când avea şase ani şi nu a uitat-o nici până acum.
“Prima mea iubită a fost la vârsta de şase ani, în clasa întâi. Se numea Elena, era blondă cu ochii albaştri şi era colega mea de bancă. Nu ştiam nici [...]


top