Archive for the ‘Stiri’ Category

Intr-un interviu acordat editiei de News de la Music Channel, Guess Who a facut o declaratie care demonstreaza ca este un artist care se tine tare pe pozitie si nu crede ca succesul vine din compromisuri.

Cea mai mare batalie muzicala continua la Music Channel! Saptamana aceasta, lupta se da intre Puya si Guess Who, totul pentru un weekend dedicat artistului castigator.

Dance Chart, singurul top dedicat exclusiv muzicii dance, revine din aceasta toamna la Music Channel! Prima editie din acest sezon, difuzata astazi, 21 septembrie, de la ora 22.00, este la propriu o emisiune “la inaltime”.

Luni, 20 septembrie, de la ora 22.00, “Bring The Noise” cu DJ Hefe pregateste o editie speciala, dedicata trupei Guns N’Roses.

Luni, 2 august, Music Channel te da pe rock! De la ora 22.00, Hefe sta de vorba la “Bring The Noise” cu Serj Tankian de la System Of A Down si cu organizatorii Stuffstock pentru a afla ultimele detalii despre festival.

Dupa cum probabil stiti deja, INNA a fost prezenta la Londra unde a filmat cel mai recent videoclip al sau, cel ai piesei ‘10 minutes’.
Filmarile, in regia lui Paul Boyd, au durat 15 ore, timp in care INNA a schimbat trei tinute. Mai jos gasiti poze si un video de ‘make of’ in care INNA [...]

Cupa Liceelor la StreetDance se anunta si anul acesta incendiara: 32 de trupe de liceeni se lupta la etapa pe Bucuresti, programata pentru 12 iunie, pentru a-si adjudeca locul in Finala Nationala de pe 13 iunie. Iar de show se vor ocupa, cu rime alese, Guess Who si Spike, care ridica publicul in picioare la [...]

Marți, 25 mai, la Oslo a fost zi plină. În timp ce concurenții din prima semifinală aveau ultima repetiție înaintea transmisiunii în direct, Paula Seling și Ovi au fost oaspeții unor gazde deosebite. Este vorba de cei 500 de copii de la școala Haslum din Baerum, districtul pe teritoriul căruia se află Telenor Arena.
La inițiativa [...]

nna va incepe pe 9 iunie in Londra filmarile pentru videoclipul piesei ‘10 minutes’, o piesa care fara niciun fel de promovare s-a facut remarcata in topurile airplay din Rusia, Cehia, Bulgaria, Turcia sau Ucraina.
Videoclipul va fi filmat in regia lui Paul Boyd, un britanic cu o cariera impresionanta. Acesta a colaborat de-a lungul carierei [...]

“Playing with fire”, in exclusivitate la Music Channel
Cel mai recent videoclip semnat Paula Seling, realizat la piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2010, “Playing with fire”, poate fi vazut in exclusivitate numai la Music Channel.
Videoclipul oficial al piesei realizate in colaborare de catre Paula Seling si Ovi, a fost filmat in cea de-a doua [...]


top