Archive for the ‘Showbiz Romanesc’ Category

Supermodelul Alina Puşcău, prima femeie din România care a ajuns pe coperta Playboy-ului american, e la cuţite cu Marius Moga.

Oboseala şi tensiunea de la “Dansez pentru tine” şi-au spus cuvantul asupra lui Cătălin Botezatu. Designerul vestimentar a luat foc la repetiţii, zilele trecute, când coregraful poreclit “Bursucul” a făcut glume pe seama lui.

Asculta ultima piesa INNA!
INNA – Senorita (Love Clubbing by Play & Win)

Ana Maria Georgescu a povestit joi, la tribunal, cum a luat bătaie de la Florin Chilian în seara în care acesta a avut accidentul auto pentru care a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, susţine Click.
Dezvăluiri şocante făcute de fosta câştigătoare a Festivalului de la Mamaia 2001 cu melodia [...]

”E bună rău!”. Asta a fost opinia generală a bărbaţilor prezenţi, vinerea trecută, intr-un club bucureştean, cu privire la Adelina Vârciu.
Adelina Vârciu se reface după despărţirea de soţul ei, Liviu (ex-L.A.), revenind la prima sa iubire, modellingul. Soţul ei nu o lăsa în cluburi Frumoasa brunetă a defilat pentru prima oară în sânii goi, vineri [...]

Cântăreţul s-a lăudat la Europa Fm că este un “expert” în bucătărie, iar specialitatea lui este omleta.
Foarte rar face Ştefan Bănică Jr. confesiuni despre viaţa lui personală, însă el a povestit la emisiunea “O dimineaţă de milioane” de la Europa Fm despre abilităţile lui de bucătar, cât şi despre proiecte care se află în prezent [...]

Guţă chiar e rocker!

31, Mar 2010

Sătul să fie hulit ca manelist, Nicolae Guţă vrea să încerce şi viaţa de rock-star şi, exclusiv pentru Libertatea, a probat câteva haine din noua sa garderobă.

Îngrijorător! Manelele devin brandul nostru de ţară
Detestate pentru mesajele simpliste sau vulgare, dar şi iubite din aceleaşi motive, manelele seamănă cu România actuală, relevă un studiu realizat de Muzeul Ţăranului Român. Pentru cei care le cântă şi dansează, manelele sunt „muzica de suflet“ şi sursă de averi. Pentru cei care le cercetează, sunt „visul românesc“, [...]

“Nicolae Guţă: marea voce a ţiganilor din România“,  potrivit unui ziar francez
Nicolae Guţă este o stea în ţara sa natală, România, în special în Timişoara, scrie cotidianul local francez Ouest France, la rubrica “Muzică – Redacţia a ascultat…”.

Dragă Adi Minune,

31, Mar 2010

Ştii că nu sunt un devorator de manele, melosuri importate din Orient, care nu au nimic comun cu “clasicii” muzicii ţigăneşti.
Pe care îi cunosc/admir: Zavaidoc, Fărămiţă, Romica, Siminică, Gabi. Dar, te preţuiesc şi te respect.
Eşti, pentru etnia ta şi pentru destui români, statuia care străluceşte pe cerul manelelor, eşti “Dumnezeul”, “Regele”, “Împăratul” manelelor, sau cum [...]


top